Betfair freebet til præsidentvalget i USA 2016

betfair freebet til præsidentvalget i USA 2016

Præsidentvalget i USA 2016 er i gang. Den 8. november 2016 går amerikanerne til stemmeurnerne for at vælge, hvem der skal være landets præsident de kommende fire år. Valget står mellem Donald Trump fra Republikanerne og Hillary Clinton fra Demokraterne. Valgkampen er på mange måde en lige spændende og lige bizar oplevelse. Intet land og ingen befolkning er som USA og amerikanerne leveringdygtige i underholdning.

Flere bookmakere tilbyder, at man kan spille på begivenheden. Du kan eksempelvis få et Betfair freebet til præsidentvalget i USA 2016, hvis du er ny spiller. Tilbuddet gælder kun nye kunder, og du kan tilmelde dig her nu!

Få et Betfair freebet til præsidentvalget i USA 2016

For at forklare tilbuddet lidt nærmere så kan du som ny spiller få et fantastisk tilbud, hvis du vil spille på præsidentvalget i USA 2016. Du kan nemlig få odds 4.0, hvis du spiller på Hillary Clinton, og du kan få odds 10.0, hvis du spiller på Donald Trump. Vinder du ikke, får du endda et Betfair freebet.

Det foregår således:

  1. Opret en konto i dag med bonuskoden ZSAJ21 og spil på en sejr til enten Hillary Clinton eller Donald Trump i det amerikanske præsidentvalg til det nuværende Sportsbook odds (maks. 100 kr. vil kvalificere sig til kampagnen).
  2. Vinder dit valg præsidentvalget, topper Betfair op til det forhøjede odds, og din resterende gevinst udbetales som en bonus. Vinder dit valg ikke, refunderer Betfair din kvalificerende indsats som en Betfair freebet bonus.
  3. Din freebet bonus skal gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonus gyldig i 90 dage.

Få et Betfair freebet til præsidentvalget i USA 2016 ved at tilmeld dig nu: Opret en gratis konto på Betfair her.

 

Andre freebet til præsidentvalget i USA 2016

Vi holder konstant øje med, om der skulle dukke et nyt freebet til præsidentvalget i USA 2016. Der er mange udbydere, hvor man skal spille på præsidentvalget, og på Unibet kan du som regel få nogle af markedets bedste odds.

Skriv et svar