Få et freebet hver dag under Håndbold-EM


Så er det i dag det går løs med i EM i herrehåndbold, hvor Polen er værter for turneringen med Europas 16 bedste håndboldmandskaber. Frankrig er forsvarende europamestre og favoritter til endnu en titel, men også Danmark står med gode chancer for at komme til tops. Hvis du tror Danmark går hele vejen, kan du lige nu få pengene næsten 5 gange igen!

Hos Betsafe er de selvfølgelig også vilde med EM. Derfor kan du få et 50 kr. live freebet på EM hos Betsafe hver dag under hele slutrunden. Udnyt dette glimrende bookmakertilbud lige her!

Du skal blot sætte et 100 kr. prematch singlevæddemål på kampens vinder (1X2-markedet), og så vil du straks modtage et freebet, som du kan bruge på en live EM-kamp den pågældende dag. Se mere om tilbuddet på Betsafe her!

På en side som Unibet kan du fået et risikofrit spil på EM i håndbold, og der vil løbende være spændende kampagner fra alle de danske bookmakere. Vi lover at følge op på de bedste tilbud. Bemærk, at der også vil være mange casinoer, der i anledningen af EM i håndbold laver særtilbud til deres kunder.     

Regler og vilkår for EM i håndbold freebet

Dette tilbud gælder alle Betsafe kunder fra Danmark, men det gælder ikke udelukkende på dansk håndbold. Du kan nemlig spille på alle kampene i EM i håndbold. Dette tilbud gælder kun for single væddemål på præcis 100 kr. (eller 10 EUR elle 10 USD) placeret før kampstart på EM-håndboldkampe. Det skal være et spil på kampens vinder (1X2-markedet), og kombinationer og systemspil gælder ikke. Dit freebet vil blive tilgængligt straks, efter at det kvalificerende bet er sat. I tilfælde af, at freebettet ikke vises korrekt på din spillekupon, så prøv at opdatér browseren på din PC. Freebettet lyder på 50 kr., og kan benyttes på hele udvalget af Live EM-håndboldkampe, der spilles den pågældende dag. Tilbuddet gælder fra 15. – 31. januar 2016 på de dage, hvor der spilles kampe. For eksempel vil et prematch væddemål placeret efter kl. 00:01 den 15. januar udløse et 50 kr. live freebet, der kan anvendes på en af de EM-håndboldkampe, der spilles den 15. januar 2016. Et nyt freebet er så tilgængelig på samme måde fra den 16. januar, og det fortsætter indtil turneringens afslutning. Dit freebet kan kun benyttes én gang og er aktivt indtil kl. 23:59 den samme dag. Der kan kun modtages et freebet pr. kunde pr. dag, hvor der spilles kampe i turneringen. Dette tilbud er ikke tilgængeligt via mobilen grundet tekniske problemer. Freebettet vil kunne vælges på din spillekupon, når du har lavet dit bet på en af dagens EM- håndboldkampe, som spilles live. Gevinster som følger af freebettet skal omsættes 1 gang, og penge som benyttes til at indgå væddemål i forbindelse med dette tilbud, skal være kundens egne penge, og må ikke være bonuspenge. Generelle vilkår og betingelser er gældende, og dem finder du på Betsafes hjemmeside.

Skriv et svar