Giro d’Italia freebet på Unibet – og masser af bonusser

giro ditalia freebet paa Unibet

Unibet er stolt sponser af Giro d’Italia, der i år har 100-års jubilæum! Derfor har de et hav af freebet kampagner til spillere, der gerne vil spille på det historiske cykelløb. Der er blandt andet mulighed for at få gratis freebets uden krav om indbetaling. Du kan læse mere om de bedste tilbud her:

Spil helt gratis med på Giroen uden at risikere en krone

I denne artikel kigger vi nærmere på, hvad der kommer til at ske på Unibet. Som sponser kommer de nemlig til at fejre det på bedste maner, og det vil næsten være dumt ikke at spille her. Du vil kunne opnå flere freebets og bonusser end noget andet sted. Det tør vi næsten garantere!

Få Giro d'Italia freebet efter freebet efter freebet

Lad os lægge ud med et af tilbuddene. Fjerde etape af Giro d’Italia slutter på toppen af Etna, og det fejrer Unibet med at give dig et freebet på 20 kr. uden krav om indskud. Det kan du placere på vinderen af fjerde etape.

1. Tilmeld dig som det første her
2. På mandag modtager du et free bet på 20 kr. kl. 19.00
3. Placer dit freebet på vinderen af fjerde etape (inden torsdag kl. 10.00)
4. Behold dine gevinster ganske gratis

Men her slutter det ikke med fejring af Giro d'Italia

Herudover har Unibet nemlig lavet en anden fed kampagne. Placerer du et bet på Giro d'Italia-vinderen, får du et freebet på 20 kr., for hver dag din rytter bærer den lyserøde trøje.

Og som om det ikke var nok: For at fejre 100-årsjubilæet for Giro d'Italia giver Unibet endvidere 100 kr. freebets til hver 100 unikke spiller, der placerer et bet på Giro d'Italia. Sådan får du en del af disse freebets på Giro d'Italia.

1. Placér et bet på min. 50 kr. på Giro d'Italia her
2. Er du spiller nummer 100, 200, 300 osv., der spiller på Giro'en, så får du et 100 kr. freebet
3. Dit free bet overføres den næste hverdag inden kl. 20.00.

Læs mere om alle de spændende kampagner her på siden, hvor vi hele tiden opdater med de bedste tilbud. Hvis der eksisterer et Giro d'Italia freebet, så finder du det. Vi gennemsøger nemlig nettet hver eneste dag efter de bedste tilbud. Vi går stærkt ud fra, at der vil komme masser af gode tilbud under hele cykelløbet. Ikke kun hos Unibet, men også hos nogle af de andre sportsbooks.

Vi kalder os eksperter i freebets her på siden. Det er altid sjovest at spille med et freebet, fordi ens chancer for at vinde bare blive det større, når man spiller med bookmakerns side. Der er ingen gevinstgaranti, men det kan komme meget tæt på.

Skriv et svar