Få de bedste odds og freebet til landskampen Rumænien-Danmark

Danske Spil 50 kr. freebet til landskampen

Danske Spil 50 kr. freebet til landskampen

Danmark spiller en af de vigtigste kvalifikationskampe i lang tid søndag aften i Cluj. Danmark moder ude hjemmestærke Rumænien. Begge landshold har hårdt brug for points i kvalifikationsgruppe E, og der ingen af os, der kan tåle at tabe den vigtige landskamp. Bliver det uafgjort, eller få Danmark endelig sat tingene på plads med en sikker dansk sejr? Vil du spille med, så er er der masser af muligheder for at få et freebet til landskampen Rumænien-Danmark. Her kigger vi nærmere på de bedste tilbud:

Spil 100% risikofrit op til 100 kr. til landskampen her

Få et risikofrit spil til landskampen her

Få 50 kr. freebets til landskampen Rumænien-Danmark her

Få odds 8 på Danmark som vinder af landskampen her

Få odds 10 på Danmark som vinder af landskampen

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du kan få et freebet til landskampen Rumænien-Danmark, og hvordan du får de bedste odds på dansk sejr. Via de angivne links kan du læse mere om eventuelle vilkår for disse freebets.

Sådan får du fingrene i et freebet til landskampen Rumænien-Danmark

Unibet: Her er en lille guide til, hvordan du spiller risikofrit på Danmark. Tilmeld dig som ny eller eksisterende spiller her. Placér et pre-match bet for mindst 100 kr. på sejr til Danmark (kampspil på fuldtidsresultat). Du må gerne spille for mere end 100 kr., men du vil højst kunne modtage 100 kr. retur på et tabt væddemål. Hvis Danmark ikke vinder, så får du 100 kr. tilbage i kontanter næste hverdag kl. 20.00 senest. Vi opfordrer dig som altid til at læse øvrige regler og vilkår igennem via linket ovenfor.

Nordicbet: Tilmeld dig kampagnen ved at klikke på “Tilmeld” ikonet via dette link. Placer et pre-match væddemål på 100 kr. på Rumænien – Danmark til minimum odds 1,50. Du vil straks herefter modtage et risikofrit spil på 100 kr. til mobilen, som du kan bruge LIVE på Rumænien – Danmark. æs mere om regler og vilkår via linket.

Danske Spil: Opret en ny spilkonto eller log ind på din spilkonto hos Danske Spil og gå til Oddset her. Vælg “Min side”, og vælg “Oddset Bonus” og dernæst “NYE TILBUD. Tryk “Benyt tilbud”, og dit freebets til landskampen Rumænien-Danmark er nu klar til dig. Se guiden for hvordan du bruger dit freebet:

De bedste odds på Danmark til landskampen mod Rumænien

888Sport: Her er en trin-for-trin guide til, hvordan du får de bedste odds på landskampen mellem Danmark og Rumænien: Åbn en konto på 888sport her, hvor du også kan se mere om tilbuddet. Spil på kampen som dit første bet. Scor en ekstra gevinst på dit bet. Læs mere om regler og vilkår via linket.

Betfair: Opret en konto i dag med bonuskoden ZFBJRH her. Spil på dansk sejr til Danmark i VM-kvalifikationskampen mod Rumænien til det forhøjede Sportsbook odds (maks. 100 kr. vil kvalificere sig til kampagnen). Vinder Danmark kampen, udbetaler Betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto. Bonus skal gennemspilles en gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonus gyldig i 90 dage.

Skriv et svar