Danmarks Bedste Freebet: 3.500 kr. på Nordicbet

Få freebet på Nordicbet her

få masser af freebet på Nordicbet

Transfervinduet er åbent i januar, som det altid er i januar 2017! Her er det dog dig, der er i centrum, for du kan score kassen på et skift af bookmaker. Årets tilbud er således allerede ud i begyndelsen af året. Er du klar til at blive belønnet! Læs mere om det spændende tilbud nu – eller læs videre her:

Danmarks bedste velkomst freebet

Få mulighed for at spille for NordicBet, der faktisk også er blevet kåret til bedste bookmaker, under transfervinduet! Som en af deres såkaldte januar signings vil du være berettiget til et 250 kr. freebet bonus hver måned, igennem dine første seks måneder som NordicBet-spiller. Det totale beløb, du kan få i transfervinduesbonusser, er 1.500 kr. Samtidig kan du selvfølgelig stadig få din NordicBet velkomstbonus på 2.000 kr. freebet.

Snyd ikke dig selv for en plads i Team NordicBets startopstilling. Sign med os i transfervinduet, og begynd at spille som en ægte pro!

Du kan tilmelde dig det eksklusive tilbud her

Sådan får du fat i dit Nordibet freebet

Begynd med at spille for 1.000 kr. under Odds-sektionen til minimumsodds 1,50 i løbet af januar. Efterfølgende vil du blive krediteret med et 250 kr. freebet. Det kan du gøre hver eneste måned indtil juni 2017. Det betyder, at du kan få seks separate bonusser, til en samlet værdi af 1.500 kr. Samtidig kan du som nævnt ovenfor også få din NordicBet velkomstbonus på 2.000 kr. Hvis du er klar til at gå i gang, skal du blot klikke på nogle af linksene til Nordicbet i denne artikel.

Et tidligere godt tilbud:

Gældende vilkår for Nordicbets bookmakertilbud

NordicBets generelle vilkår og betingelser er gældende, herunder også for velkomst freebet på 2.000 kr., som du også kan få. Opfylder du ikke gennemspilningskravene i en af månederne, vil du stadig være berettiget til Transfer Window bonussen i de resterende måneder af kampagnen, frem til juni 2017.

Du vil få en besked på sitet, som informerer dig hver måned, at gennemspilningsskravet er opfyldt, og at den månedlige Transfer Window bonus er blevet krediteret til din konto. Bonussen krediteres øjeblikkeligt, lige så snart gennemspilningskravet er opfyldt. For at kunne modtage dit månedlige 250 kr. freebet, skal du spille for minimum 1.000 kr. under Odds, pre-match og/eller live, fra desktop og/eller mobil, til minimum odds 1,50, i hver kalendermåned.

For at være berettiget til Transfer Windows bonusserne skal du registrere en NordicBet konto inden den 31. januar 2017. Unikke kontoåbninger, som er registreret i kampagneperioden, vil være berettiget til en 250 kr. bonus hver måned, mellem januar og juni 2017. Du kan få maksimalt 1.500 kr. i bonusser i løbet af kampagneperioden, hvis du opfylder gennemspilningkravene hver måned, i løbet af kampagneperioden.

Det månedlige 250 kr. Transfer Windows freebet, har et gennemspilningskrav på 3 gange til odds 1,50 indenfor 60 dage, før en udbetaling kan finde sted.

Se nogle af de mange andre gode tilbud her:

Skriv et svar